15/2 genomfördes årsmötet för MED Haninge. Ett flertal propositioner debatterades och antogs, en ny styrelse valdes och en enig stämma fastställde en lista med 9 kvalificerade kandidater till höstens val. Alla MEDs kandidater har lång yrkeserfarenhet som exempelvis projektledare, kundutvecklare, ekonomer och ingenjörer.

Gemensamt för kandidaterna är att de är vanligt folk, som brinner för att göra Haninge till en så bra kommun som möjligt att bo och verka i. En av hjärtefrågorna inför valet är att fokusera på kommunens kärnverksamhet. Den nya styrelsen har redan god kontakt med många av invånarna i kommunen, och ser fram emot att träffa så många kommuninvånare som möjligt inför valet. Målet är platser i kommunfullmäktige i höstens val, det säger Sebastian Sandh, lokalföreningens ordförande: – Vi ser fram emot att komma ut och träffa kommuninvånare under valrörelsen och berätta om vår politik. Vi vet att det finns många i kommunen som är missnöjda med hur kommunen skötts de senaste åren, och som letar efter en politisk kraft som gör upp med saker som skatteslöseri och oseriös politik. Vi i Medborgerlig Samling Haninge kommer att göra allt vi kan för att förtjäna invånarnas förtroende inför valet, och vårt löfte till dem är att vi ska göra allt vi kan för att styra upp kommunpolitiken i Haninge.

Detta är kandidaterna på MEDs valsedel till kommunalvalet i Haninge:

1. Magnus Malmberg, 51, Fastighetsförvaltare/Projektledare, Muskö

2. Sebastian Sandh, 38, Civilekonom/Logistikutvecklare, Vega

3. Jesper Björklund, 50, Kundutvecklare, Handen

4. Anders Morin, 34, VVS-ingenjör, Tungelsta

5. Åsa Lundgren, 48, Vendelsö

6. Stefan Ingelin, 56, Teknisk konsult, Vega

7. Niclas Frantz, 50, AV-tekniker, Muskö

8. Dennis Nyström, 42, Sjöingenjör, Österhaninge

9. Bo Sjögren, 63, Miljöarbetare, Handen

Kandidater för kommunfullmäktige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.